Triggerpoint therapie Rhoon

Triggerpoint therapie Rhoon, de specialisten van Fysio Rhoon helpen u graag verder bij uw klacht! Bij triggerpoint therapie behandelen wij als Fysio Rhoon de kleine verkrampingen in de spieren die waargenomen kunnen worden als kleine pijnlijke verhardingen. Deze spierknopen behandelen wij effectief middels Dry Needling of triggerpoint therapie! 

Vandaag nog wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een fysio afspraak of bel naar 0180 849 257. 

MODERNE PRAKTIJK

Onze fysiotherapiepraktijk bevind zich aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon. U kunt zelfs gratis parkeren kan voor de deur!

SPECIALISTEN

Onze triggerpoint therapeuten staan voor specifieke kennis, persoonlijke aandacht, kwaliteitszorg en voldoende tijd. 

SNEL OP WEG  

Het behandelplan is op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst! Ook op korte termijn zijn wij super effectief!

Triggerpoint therapie bij Fysio Rhoon

Met triggerpoint therapie kunt u van vele klachten afkomen. Wanneer u denkt of het gevoel heeft dat er knopen in uw spieren zitten, is triggerpoint therapie dé perfecte behandeling die uw klachten laat weggaan. Een triggerpoint is dus eigenlijk niets meer dan een knoop in je spieren. En een spierknoop is een kleine plaatselijke verkramping in de spier. In het lichaam kunnen meerdere spierknopen/triggerpoints ontstaan. Door deze knopen hopen afvalstoffen zich op en is de toevoer van energie naar de spieren minimaal. Hoe langer hier geen therapie/ aandacht op wordt toegepast, hoe erger de knopen en pijn zich zullen ontwikkelen. Daarom is het zo belangrijk om bij de spierkrampen/knopen meteen aan de slag te gaan met de fysiotherapie triggerpoints!

triggerpoint therapie fysio rhoon

Wie hebben baat bij triggerpoint therapie?

Mensen met stijve en verkrampte spieren hebben baat bij triggerpoint therapie, maar denk ook aan: tinnitus (piep in oren), schouderpijn, Bursitis (slijmbeursontsteking), duizeligheid, frozen shoulder, hernia, hielspoor, migraine, Artrose, nekpijn, RSI, rugpijn, tintelingen, whiplash en/of hoofdpijn.

Afspraak voor triggerpoint therapie Rhoon inplannen

Heeft u baat bij triggerpoint therapie in Rhoon? Maak dan snel een afspraak bij Fysio Rhoon. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

"Erg blij met deze fysiotherapiepraktijk vlak bij mijn huis! Mijn eerste bezoek was top. weer op mijn oude niveau.''

Petra Pool

Enkel

'' Mede door de hockey een vervelende lage rug blessure opgelopen. Nadat ik snel terecht kon bij Fysio Rhoon stond ik binnen 4 weken weer op het veld. Ik ben erg blij met het behandelproces van Patrick!''

Floor van Vliet

Lage rug

"Het is een erg prettige praktijk met voldoende parkeermogelijkheden. Ik kon snel terecht en werd erg vriendelijk en deskundig behandeld aan mijn klacht."

Arie Boom

Pols

"Het is een fijne en mooie praktijk om in te zijn! Ik werd gelijk verwelkomd en hoefde niet lang te wachten. Werd erg professioneel geholpen door Patrick! Klachten waren na een week weg. Zeker een aanrader als Fysio!"

Alli Zahadi

Schouder

Meer informatie over Triggerpoint therapie in Rhoon?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257