Manuele therapie Rhoon

Manuele therapie Rhoon. Bent u op zoek naar een deskundige manueel therapeut in Rhoon? Maak dan gemakkelijk een afspraak bij Fysio Rhoon. Wordt mijn behandeling vergoed? Het antwoord hierop is ja, wij hebben contracten met alle verzekeraars! Voor manuele therapie kunt u terecht bij Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10. Wij nodigen u graag uit in onze moderne fysiotherapiepraktijk. U kunt gemakkelijk, gratis, bij ons voor de deur parkeren. Een afspraak kunt u telefonisch (0180849257), online of via info@fysio-Rhoon.nl maken. 

Manueel therapeut Rhoon

Binnen Fysio Rhoon is Manuele therapie een echte specialisatie. Bij klachten aan de rug, nek of onderrug kunnen wij manuele therapie bij u toepassen. Manuele therapie heeft op velen gewrichten een positieve werking maar wordt het meest toegepast op de wervelkolom!

De manuele therapie helpt goed bij de ‘harde’ delen in het lichaam, zoals de wervelkolom. Manuele therapie is bij Fysio Rhoon één van onze veelgebruikte behandelmethodes. De andere therapieën van Fysio Rhoon, zoals oefentherapie of Dry Needling  richten zich op de ‘zachte’ delen in het lichaam, denkend aan spieren en pezen.

Locatie

Onze fysiopraktijk aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon is makkelijk bereikbaar met de auto (geen parkeerkosten) en het openbaar vervoer. 

Specialisten

Persoonlijke aandacht, zorg en tijd staat bij Fysio Rhoon altijd centraal! 

Kracht/conditie

Binnen één behandeling al meer bewegingsvrijheid dan voor onze behandeling!

Wanneer helpt manuele therapie?

Manuele therapie bij Fysio Rhoon raden wij u aan wanneer uw gewrichten niet genoeg bewegingsvrijheid hebben. Onze fysiotherapeut kijkt tijdens de eerste afspraak hoe de klachten efficiënt verholpen kunnen worden en waar de klachten vandaan komen. Manuele therapie biedt een oplossing bij hoofd- en nekklachten, heupklachten en rugpijn. Het kan ook gebeuren dat tijdens een normale fysiotherapie uw afspraak intern doorverwezen wordt naar één van onze manueel fysiotherapeuten.

Manuele therapie fysio rhoon

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

''Hele mooie praktijk op het dorp in Barendrecht. Binnen de kortste keren minder tot geen last meer van mijn onderrug!''

Peter Pannen

Onderrug

'' Ik kon met mijn knieklachten snel terecht bij Fysio Barendrecht. Het is een zeer mooie praktijk en een deskundigen fysiotherapeut!''

Fleur van Gaas

Knie

''

Ik ben door Patrick behandeld aan mijn schouder. Ik kon mijn sport niet meer optimaal uitvoeren. Door de oefeningen die ik braaf uitvoerde en de begeleiding ging het snel weer de goede kant op. Nu kan ik weer voorruit kijken!''

Pieter Steen

Schouder

" Al tijden last van mijn schouder. De behandeling voelde echt als een opluchting. Al was de dry needling behandeling niet het fijnste gevoel het resultaat mocht er zeker wezen!"

Simone Riet

Schouder

Afspraak voor menuele therapie in Rhoon?

Bent u klaar en ook benieuwd om te ervaren wat manuele therapie voor uw pijn/klacht/probleem kan betekenen? Maak dan gemakkelijk online, telefonisch of via de E-mail een afspraak bij Fysio Rhoon. Wilt u eerst wat informatie inwinnen van ons? Bel dan even naar 0180 849 257.

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysiotherapie Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257