Medical taping Rhoon

Medical taping Rhoon, ons team van specialisten helpt u graag met uw vragen en klachten. Voor Medical taping gebruiken wij bij fysio Rhoon kinesiotape om uw spieren te ondersteunen, heeft u bijvoorbeeld dus last van zwakke spieren, pijn in de spieren, menstruatieklachten of hooikoorts, dan kunnen wij u helpen!

In beweging blijven is erg belangrijk bij medical taping, daarnaast heeft het ook veel minder beperkingen dan sporttape en kan er dus vaak ook mee gesport worden. Door de elasticiteit van de tape wordt de huid gestimuleerd en dan komt er pijndemping vrij.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Goed gelegen praktijk in Rhoon

Onze praktijk ligt aan de Anthony van Hobokenstraat in Rhoon, gratis parkeren is natuurlijk gewoon mogelijk!

Hulp van een deskundige

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staan voorop bij onze medical taping behandelingen.

In beweging blijven

Voor een optimaal herstel is een lange termijn behandelplan van groot belang.

Medical Taping bij Fysio Rhoon

Medical taping Rhoon, op onze praktijk gebruiken wij speciale kinesiotape. Deze tape is gemaakt van 100% textiel, de tape is latex-vrij en is antibacterieel. Door zijn rek-percentage van 140% betreft, kunnen de spieren vrij bewegen en blijft de tape ook zitten als er water op komt, dus gaat u douchen of zwemmen, gewoon lekker op houden!

De tape werkt als volgt: de tape tilt de huid op wat ervoor zorgt dat de doorbloeding in de spier goed loopt. Daarnaast wordt de druk die rust op uw zenuwen door de tape op zich genomen waardoor de pijn in uw spier direct afneemt.

medical taping rhoon

Wilt u dat wij u medical tapen in Rhoon? Maak nu een afspraak!

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van medical taping? Maak dan nu uw afspraak bij Fysio Rhoon. Een afspraak kunt u maken door te mailen naar info@fysio-rhoon.nl, bellen naar 0180 849 257 of online een afspraak in te plannen.

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon over medical taping

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

'' Na mijn knieoperatie nog erg lang er last van gehad. Gelukkig heb in Fysiotherapie Rhoon gevonden. Ze hebben me erg geholpen met de revalidatie. Erg blij ermee!''

Leo van Bergen

Knie

'' Lastige blessure opgelopen met voetbal. Gelukkig wist Fysio Rhoon er raad mee. Na een paar weken therapie helemaal opgeknapt!''

Wouter Koning

Enkel

''Aardige therapeuten en zeer professioneel. Fijn dat ik zo snel terecht kon!''

Simone Klein

Voet

" Super die dry needeling behandeling! Wist niet wat ik kon verwachten maar was er uiteindelijk erg blij mee. Zeker een leuke praktijk. Sociale therapeuten en luisteren ook goed naar je!"

Carmen Cruz

Schouder

Meer informatie over Medical taping in Rhoon?

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysiotherapie Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257