Golffysio Rhoon

Golffysio Rhoon, bij Golffysio draait het allemaal om de golfswing, u kunt gebruik maken van golffysio met of zonder klachten. De behandeling is erop gericht om de kracht en mobiliteit te verbeteren. Uit ervaring is gebleken dat met name de wintermaanden belangrijk zijn om golf gerichte bewegingen te maken. Zodat je zowel voorloopt op je concurrentie als het verbeteren en versterken van de spieren. Al met al zorg je ervoor dat je een vliegende start kan maken straks in het voorjaar.

Wilt u vandaag nog wat doen aan uw klachten, schroom dan niet om een afspraak te maken voor golffysio bij Fysio Rhoon!

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Praktijk voor Golffysio

Onze praktijk aan Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of lopend.

Kracht/conditie

Een optimaal herstel krijgt u doormiddel van een revalidatieplan. Zo bent u binnen korte tijd de oude weer!

Specialisten

De revalidatie specialisten van Fysio Rhoon zorgen voor persoonlijke trainingen, kwaliteit, voldoende aandacht en specifieke kennis!

Over Golffysio in Rhoon

Golffysio Rhoon, bij het golfen kunnen vele verschillende klachten ontstaan. Deze klachten kunnen ontstaan door specifieke bewegingen, bij die bewegingen kan je spieren en gewrichten (over)belasten. Het is van belang dat u zo snel mogelijk de klachten laat behandelen. Als u de klachten erger laat worden kunt u er onnodig veel langer mee blijven lopen. Als u er op tijd bij bent kunt u weer snel verder met het uitoefenen van uw sport/hobby.

Fysio Rhoon biedt u de oplossing. Onze ervaren therapeuten kunnen goed overweg met het behandelen van klachten omtrent golfen. Het begint met het verzamelen van informatie. Eerst wordt de bron van de pijn onderzocht en de bijpassende beweging daarvoor. A.d.h.v. de resultaten wordt een trainingsprogramma samengesteld zodat u weer zo snel mogelijk de baan op kan gaan.

golffysio rhoon

Golffysio Rhoon, GPA-gecertificeerd

Al onze golffysiotherapeuten zijn GPA gecertificeerd! De GPA is een vereniging van gespecialiseerde golf-fysiotherapeuten en golf-osteopaten.

De GPA heeft de volgende doelstelling: ”professionalisering van de fysieke begeleiding van golfers van elk niveau.”

Golf in Nederland

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. Golf is een sport voor jong en oud en kan gespeeld worden met wie, waar en hoe u het wenst. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

In onze toch wat haastige maatschappij heeft iedereen wel eens de behoefte om er even op uit te gaan. Golf is daarvoor het perfectie middel. Laat u dit plezier niet ontnemen en draag zorg bij voor uw lichaam via onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Rhoon!

Afspraak maken voor de Golffysio in Rhoon?

Wilt u vandaag nog wat doen aan uw klachten, schroom dan niet om een afspraak te maken bij Fysio Rhoon!

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

'' Na mijn knieoperatie nog erg lang er last van gehad. Gelukkig heb in Fysiotherapie Rhoon gevonden. Ze hebben me erg geholpen met de revalidatie. Erg blij ermee!''

Leo van Bergen

Knie

'' Lastige blessure opgelopen met voetbal. Gelukkig wist Fysio Rhoon er raad mee. Na een paar weken therapie helemaal opgeknapt!''

Wouter Koning

Enkel

''Aardige therapeuten en zeer professioneel. Fijn dat ik zo snel terecht kon!''

Simone Klein

Voet

" Super die dry needeling behandeling! Wist niet wat ik kon verwachten maar was er uiteindelijk erg blij mee. Zeker een leuke praktijk. Sociale therapeuten en luisteren ook goed naar je!"

Carmen Cruz

Schouder

Meer informatie over Golffysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de golffysio die Fysiotherapie Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257