Medisch trainen Rhoon

Medisch trainen Rhoon, fysiotherapie bestaat uit verschillende onderdelen, één van die onderdelen is medische training. Deze training is bij fysio Rhoon en bij anderen praktijken in Nederland vaak een vervolg van de eerdere fysio behandelingen en zorgt ervoor dat u ook naast uw fysiobezoek continu bezig kunt zijn met het revalideren van uw klacht.

Medische training speelt dan ook een belangrijke rol in de fysiotherapie, zo kunt u namelijk thuis oefeningen doen en is er de mogelijkheid om in de sportschool onder begeleiding te revalideren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust naar 0180 849 257 en/of maak een online afspraak!

Kracht/conditie

Optimaal herstel voor de toekomst op de langer termijn doormiddel van een behandelplan

Specialisten

Bij onze behandelingen staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg bij fysiotherapie en aan huisbehandelingen centraal!

Locatie

Onze fysiotherapiepraktijk in Rhoon is zowel met het openbaar vervoer, met de fiets en met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar. 

Verloop van medische trainingen bij fysio Rhoon.

Bij het herstellen van een klacht is het belangrijk dat er wordt gewerkt aan een betere conditie om de spiermassa in uw lichaam te vergroten, daarvoor bent u bij fysio Rhoon dan ook aan het goede adres. Bij fysio Rhoon traint u 1 á 2 keer per week met de therapeut op uw eigen niveau. Door deze medische trainingen zal de belastbaarheid en lichaamsconditie toenemen. Als de belastbaarheid en lichaamsconditie toenemen word de kans op een terugkerende blessure dus elke keer weer kleiner.

medisch trainen rhoon

Fysio Rhoon, onze specialismen

Binnen Fysio Rhoon beschikken onze fysiotherapeuten over een breed scala aan specialismen:

Aan de slag met Medisch trainen in Rhoon

Zou u graag aan de slag willen gaan met medisch trainen in Rhoon. Maak dan spoedig een afspraak bij fysio Rhoon. Dit kan telefonisch op het nummer (0180) 849 257, via de mail; info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. tot snel!

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

'' Na mijn enkelbreuk was het nodig om onder begeleiding van een fysiotherapeut weer te oefenen met lopen. Ik vond het een prettige samenwerking en ben bijna weer op mijn oude niveau.''

Chris de Haan

Enkel

'' Mede door de hockey een vervelende lage rug blessure opgelopen. Nadat ik snel terecht kon bij Fysio Rhoon stond ik binnen 4 weken weer op het veld. Ik ben erg blij met het behandelproces van Patrick!''

Floor van Vliet

Lage rug

'' Het is een fijne en mooie praktijk om in te zijn! Ik werd gelijk verwelkomd en hoefde niet lang te wachten. Werd erg professioneel geholpen door Patrick! Klachten waren na een week weg. Zeker een aanrader als Fysio!''

Peter Graaf

Elleboog

" Al tijden last van mijn schouder. De behandeling voelde echt als een opluchting. Al was de dry needling behandeling niet het fijnste gevoel het resultaat mocht er zeker wezen!"

Simone Riet

Schouder

Meer informatie over Medisch Trainen in Rhoon

Wilt u meer informatie over de Medische trainingen die Fysio Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257