Intake / Diagnostisering Rhoon

Intake Diagnostisering Rhoon, heeft u last van pijntjes en/of klachten? Meldt u dan nu aan en er wordt een afspraak voor een intake/diagnostisering voor u gemaakt. Heeft u geen doorverwijzing van een specialist of arts? Wij maken voor u een screening om te kijken wat er aan de hand is. Er wordt gekeken naar uw klachten en wij adviseren u voor fysiotherapie of manuele therapie. Als eerste wordt er vastgesteld of u toch niet beter naar een huisarts kan gaan met uw klachten. Als dit het geval is nemen wij contact op met uw huisarts.

Snel iets aan uw klachten doen? Maak nu een afspraak voor de intake/diagnostisering via email, telefonisch of online! 0180 849 257 of info@fysio-rhoon.nl

Fysio Praktijk

Onze praktijk aan Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of lopend.

Specialisten

De revalidatie specialisten van Fysio Rhoon zorgen voor persoonlijke trainingen, kwaliteit, voldoende aandacht en specifieke kennis!

Toekomstgericht

Wij van Fysio Rhoon werken met een lange termijn processen zodat u er nog lang plezier van heeft.

Intake / Diagnostisering bij Fysio Rhoon

Als er uit de uitslag van de intake / diagnostisering blijkt dat u geschikt bent voor fysio- of manuele therapie maken wij een screening om zo met u verder aan de slag te gaan. De therapeut doet grondig onderzoek over hoe de klacht is ontstaan en hoe we de klacht kunnen verhelpen. Ook wordt er nog verder naar uw lichaam gekeken over er nog meer lichamelijke problemen zijn die verholpen kunnen worden. Als de resultaten bekend zijn gaan we samen met u een plan opstellen. Er wordt een diagnose gesteld en een afspraak voor uw behandeling gemaakt.

Wilt u nog meer informatie te weten te komen over de intake / diagnostisering bij Fysio Rhoon, neem dan nu contact op met ons! Lichamelijke klachten? Wacht niet en maak vandaag nog een afspraak!

intake diagnostisering rhoon

Afspraak maken voor een intake / diagnostisering in Rhoon?

Snel iets doen aan uw lichamelijke klachten? Maar nu een afspraak bij Fysio Rhoon. Een afspraak maken kan telefonisch 0180 849 257, via de mail info@fysio-rhoon.nl of online!

Meer informatie over Intake / Diagnostisering in Rhoon

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257