Fysiotherapie Rhoon

Fysiotherapie Rhoon, bewegen lijkt zo vanzelfsprekend, totdat u last begint te krijgen van fysieke klachten. Onze fysiotherapeuten van Fysio Rhoon weten als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe de botten, gewrichten en spieren samenwerken zodat u kunt bukken, lopen, staan en springen. De fysiotherapeut helpt u bij het aanpakken van deze klachten. Ook zorgt de fysiotherapeut ervoor dat ergere klachten vermeden worden. Door met u k in gesprek te gaan kan Fysiotherapie Rhoon u helpen om blessures te voorkomen en gezond te functioneren. Op deze manier helpen wij u, zodat uw lichaam zo goed mogelijk kan bewegen. Wij vinden dat uw lichaam nu eenmaal de beste behandeling verdient die er is.

Bereikbaar

Onze praktijk in Rhoon is ook nog eens goed bereikbaar. Onze praktijk bevindt zich namelijk op de Anthony van Hobokenstraat 8-10. We zijn maar liefst zes dagen per week geopend (maandag tot en met zaterdag). Als laatste kunt u ook gratis parkeren voor de deur bij ons.

Kwaliteit

Ons enthousiaste team van fysiotherapeuten in Rhoon zijn BIG-geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit is voor uw verzekeraar heel erg fijn.

Aanpak

Door onze persoonlijk, gelokaliseerde en professionele aanpak nemen onze fysiotherapeuten ruim de tijd voor iedere patiënt. Daarnaast wordt iedereen goed geholpen met de aandacht die bij een vlot herstelproces hoort.

Fysiotherapie Rhoon, gericht op u als persoon

Wat Fysiotherapie Rhoon anders maakt dan anderen is dat wij als kleinschalige fysio praktijk de tijd en ruimte voor u nemen. Uw persoonlijke wensen en klachten staan bij ons als Fysio Rhoon centraal, net als uw levensstijl. De fysiobehandeling wordt helemaal aangepast op uw persoonlijke situatie. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is dat wij u aan huis kunnen behandelen als u het huis niet uit kunt. Wij kijken verder dan alleen het lichamelijke probleem/klacht dat nu de aandacht trekt. Daarnaast geven wij u bijvoorbeeld ook advies als u een lastige fysieke baan hebt. Wij beginnen de behandeling altijd met een intake gesprek, waarna we een deskundig behandelplan op kunnen stellen doormiddel van onderzoek van de klacht/probleem.

fysiotherapie bij fysio rhoon

Praktijkinformatie Fysiotherapie Rhoon:

Naast uw fysieke omstandigheid staat privacy hoog in het vaandel bij ons. U kunt zonder zorgen de professionaliteit van onze experts (fysiotherapeuten) ervaren die uw klacht serieus nemen. Wij nemen de tijd voor elke patiënt en wij zullen op gerichte wijze te werk gaan. Als u er behoefte aan heeft communiceren onze fysiotherapeuten met uw verwijzend arts/dokter over de ondergane behandeling. Echter, zonder uw expliciete toestemming zullen wij nooit informatie vrijgeven aan derden (uw arts/dokter). Expertise en kennis zijn hier de kernwoorden. Mocht u een verzoek hebben tot het bekijken van uw persoonsgegevens, stuur dan een e-mail naar info@fysio-rhoon.nl 

Boek uw afspraak

Last van lange wachtrijen? Daar doen wij niet aan bij Fysio Rhoon. Als u een afspraak inplant bij Fysio Rhoon kunt u zo snel mogelijk langskomen bij de Anthony van Hobokenstraat 8-10. Wij hebben brede en ruime openingstijden en zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Wij zijn gevestigd aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10 en voor de deur kunt u gratis parkeren. U kunt gemakkelijk en snel online een afspraak inplannen. Wat u ook kunt doen is eerst even telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met ons. U krijgt dan één van onze medewerkers aan de lijn om u alles te vertellen wat u wilt weten. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze mooie fysiopraktijk.

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysiotherapie Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257