Fysiotherapie Rhoon

Fysiotherapie Rhoon, bewegen lijkt zo onweerlegbaar, totdat u last begint te krijgen van fysieke klachten. Onze fysiotherapeuten van Fysio Rhoon weten als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe de botten, gewrichten en spieren samenwerken zodat u kunt bukken, lopen, staan en springen. De fysiotherapeut/fysiotherapeute helpt u bij het aanpakken van deze klachten. Ook zorgt de fysiotherapeut/therapeute er voor dat ergere klachten vermeden worden. Door met u samen persoonlijk in gesprek te gaan kan Fysiotherapie Rhoon u helpen om blessures te voorkomen en gezond te functioneren. Op deze manier helpen wij u, zodat uw lichaam zo goed mogelijk kan bewegen. Wij vinden dat uw lichaam nu eenmaal de beste behandeling verdient die er is.

Bereikbaar

Onze praktijk in Rhoon is ook nog eens goed bereikbaar. Onze praktijk bevindt zich namelijk op de Anthony van Hobokenstraat 8-10. We zijn maar liefst zes dagen per week geopend (maandag tot en met zaterdag). Als laatste kunt u ook gratis parkeren voor de deur bij ons.

Kwaliteit

Ons enthousiaste team van fysiotherapeuten in Rhoon zijn BIG-geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit is voor uw verzekeraar heel erg fijn.

Aanpak

Door onze persoonlijk, gelokaliseerde en professionele aanpak nemen onze fysiotherapeuten ruim de tijd voor iedere patiënt. Daarnaast wordt iedereen goed geholpen met de aandacht die bij een vlot herstelproces hoort.

Fysiotherapie Rhoon, gericht op u als persoon

Wat Fysiotherapie Rhoon anders maakt dan anderen is dat wij als kleinschalige fysio praktijk de tijd en ruimte voor u nemen. Uw persoonlijke wensen en klachten staan bij ons als Fysio Rhoon centraal, net als uw levensstijl. De fysiobehandeling wordt helemaal aangepast op uw persoonlijke situatie. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is dat wij u aan huis kunnen behandelen als u geen tijd heeft om langs te komen of wanneer u het huis niet uit kunt. Wij kijken verder dan alleen het lichamelijke probleem/klacht dat nu de aandacht trekt. Maar daarnaast geven wij u bijvoorbeeld ook advies als u een lastige fysieke baan hebt. Wij beginnen de behandeling altijd met een intake gesprek, waarna we een deskundig behandelplan op kunnen stellen doormiddel van onderzoek van de klacht/probleem.

fysiotherapie bij fysio rhoon

Praktijkinformatie Fysiotherapie Rhoon:

Naast uw fysieke omstandigheid staat privacy hoog in het vaandel bij ons. U kunt zonder zorgen de professionaliteit van onze experts (fysiotherapeuten) ervaren die uw klacht serieus nemen. Wij nemen de tijd voor elke patiënt en wij zullen op gerichte wijze te werk gaan. Als u er behoefte aan heeft communiceren onze fysiotherapeuten met uw verwijzend arts/dokter over de ondergane behandeling. Echter, zonder uw expliciete toestemming zullen wij nooit informatie vrijgeven aan derden (uw arts/dokter). Expertise en kennis zijn hier de kernwoorden. Mocht u een verzoek hebben tot bekijk van uw persoonsgegevens, stuur dan een e-mail naar info@go-hoen.nl .

Boek uw afspraak

Last van lange wachtrijen? Daar doen wij niet aan bij Fysio Rhoon. Als u een afspraak inplant bij Fysio Rhoon kunt u zo snel mogelijk langskomen bij de Anthony van Hobokenstraat 8-10. Wij hebben brede en ruime openingstijden en zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Wij zijn gevestigd aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10 en voor de deur kunt u gratis parkeren. U kunt gemakkelijk en snel online een afspraak inplannen. Wat u ook kunt doen is eerst even telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met ons. U krijgt dan één van onze medewerkers aan de lijn om u alles te vertellen wat u wilt weten. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze mooie fysiopraktijk.

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

'' Na mijn enkelbreuk was het nodig om onder begeleiding van een fysiotherapeut weer te oefenen met lopen. Ik vond het een prettige samenwerking en ben bijna weer op mijn oude niveau.''

Chris de Haan

Enkel

'' Ik ben zeer tevreden over hoe je wordt geholpen bij HOEN.''

Pim Langebroek

Rug

"Zeer goede ervaring gehad, mijn klachten zijn verdwenen dankzij de goed zorgen!"

Karin Slot

Arm

"Nadat ik bij deze fysio geweest ben kon ik na mijn behandelingen eindelijk weer pijnvrij sporten. Hele fijne fysio, die met hele goede en fijne oefeningen kwam."

Rita Laarzen

Ribben

Meer informatie over Fysiotherapie Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysio Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl