Revalidatie Rhoon

Revalidatie Rhoon, voor uw revalidatieproces kunt u terecht bij Fysio Rhoon. Onze experts helpen u graag. Na het ondergaan van een operatie, bij een nieuwe knie of bij blessures is een goede revalidatie erg belangrijk. Wij gaan samen met u aan de slag zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent. Met een gepast traject kunt u uw dagelijkse activiteiten zo weer uitvoeren zonder enkele problemen. Neem voor meer informatie contact op met Fysio Rhoon.

Praktijk voor revalidatie

Onze praktijk aan Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of lopend.

Specialisten

De revalidatie specialisten van Fysio Rhoon zorgen voor persoonlijke trainingen, kwaliteit, voldoende aandacht en specifieke kennis!

Kracht/conditie

Een optimaal herstel krijgt u doormiddel van een revalidatieplan. Zo bent u binnen korte tijd de oude weer!

Revalidatie bij Fysio Rhoon

Revalidatie Rhoon, het herstellen is een erg belangrijk onderdeel om uw dagelijkse leven weer op te pakken. De beperkingen die u oploopt kunnen invloed hebben op uw dagelijkse bezigheden, wat niet fijn is. Vaak bent u niet meer de oude na uw operatie en daarbij willen we u helpen om dit te herstellen. Wij lossen deze lichamelijke problemen voor u op door middel van revalidatie.

Het doel van revalidatie is om uw fysieke condities te verbeteren en om lichamelijke ongemakken te verminderen. Tijdens het revalidatieproces bij Fysio Rhoon werken wij samen aan uw herstel.

Revalidatie Rhoon

Revalidatie in Rhoon, ons traject:

Het revalidatietraject bij Fysio Rhoon is gericht op 3 specifieke kernpunten : kracht, houding en flexibiliteit. In het begin van het revalidatietraject starten we met het losmaken van de stijve spieren vervolgens met een reeks aan krachtoefeningen. De therapeuten zullen het proces uitvoerig met u bespreken. Onze experts zullen samen werken met uw aan de manier van bewegen, aan de houding, het vergroten van kracht/spiermassa en de flexibiliteit.

Een spoedig en zorgvuldig herstel

Het is belangrijk om uw proces niet te overhaasten en genoeg tijd voor uw zelf te nemen om de revalidatie zo snel mogelijk af te ronden zodat u in korte tijd weer alles kunt doen. Uw gezondheid staat ten allen tijden centraal. Na de operatie is het vooral belangrijk om rustig aan te herstellen. De therapeuten van Fysio Rhoon zorgen hierbij voor de juiste ondersteuning. Maak per mail of telefonisch een afspraak zodat wij u spoedig en efficiënt verder kunnen helpen.

Afspraak maken voor revalidatie in Rhoon

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van revalidatie? Maak dan nu uw afspraak bij Fysio Rhoon. Een afspraak kunt u maken door te mailen naar info@fysio-rhoon.nl, bellen naar 0180 849 257 of online een afspraak in te plannen.

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

'' Na mijn knieoperatie nog erg lang er last van gehad. Gelukkig heb in Fysiotherapie Rhoon gevonden. Ze hebben me erg geholpen met de revalidatie. Erg blij ermee!''

Leo van Bergen

Knie

'' Lastige blessure opgelopen met voetbal. Gelukkig wist Fysio Rhoon er raad mee. Na een paar weken therapie helemaal opgeknapt!''

Wouter Koning

Enkel

''Aardige therapeuten en zeer professioneel. Fijn dat ik zo snel terecht kon!''

Simone Klein

Voet

" Super die dry needeling behandeling! Wist niet wat ik kon verwachten maar was er uiteindelijk erg blij mee. Zeker een leuke praktijk. Sociale therapeuten en luisteren ook goed naar je!"

Carmen Cruz

Schouder

Meer informatie over Revalidatie in Rhoon

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257