Corona (COVID-19) revalidatie bij Fysio Rhoon

Corona (COVID-19) Fysio Rhoon, oftewel fysiotherapie na corona. Nadat u hersteld bent van het coronavirus is het van belang dat u snel begint met fysiotherapie om uw lichaam weer sterk te krijgen, omdat het virus een grote impact op uw lichaam en gezondheid kan hebben. Dit geldt voor mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen, maar ook de mensen die thuis uitgeziekt zijn. De reden waarom fysiotherapie zal helpen is omdat uw lichaam lang inactief is geweest en vraagt om versterking, met onze speciaal getrainde (corona) therapeuten kunnen wij u weer op de been krijgen.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Praktijk voor revalidatie

Onze praktijk aan Anthony van Hobokenstraat 8 in Rhoon is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of lopend.

Specialisten

De corona specialisten van Fysio Rhoon zorgen voor persoonlijke trainingen, kwaliteit, voldoende aandacht en specifieke kennis!

Kracht/conditie

Een optimaal herstel krijgt u door middel van een revalidatieplan. Zo bent u binnen korte tijd de oude weer!

Fysiotherapie bij herstel coronavirus

Voor revalidatie kunt u dus terecht bij een van onze specialisten die speciaal getraind zijn u te helpen. Ons revalidatieprogramma is een persoonlijk afgestemd fysiotherapeutisch programma en helpt de conditie en spierkracht weer op gang te krijgen. Dit programma zal ervoor zorgen dat klachten als kortademigheid en vermoeidheid zullen afnemen waardoor u steeds meer dingen uit het dagelijks leven kunt oppakken.

Onze longfysiotherapeuten hebben ervaring op het gebied van longklachten en zijn als geen ander in staat u van uw klachten af te krijgen. Een persoonlijk oefenplan is hier dan ook de oplossing naar het herstel, ook hiermee zal blijken dat uw klachten zullen afnemen en u steeds meer zelf kunt gaan doen. Daarnaast hebben onze therapeuten onderzoek gedaan naar de medische kenmerken van het virus waaruit gekomen is dat fysiotherapie de aanbeveling is in de eerstelijns-praktijk na corona.

Corona revalidatie covid rhoon

Komt u in aanmerking voor fysiotherapie na corona in Rhoon?

Mensen die corona positief zijn geweest, lang ziek thuis hebben gezeten of opgenomen zijn in het ziekenhuis, komen in aanmerking voor een ruimere dekking voor fysiotherapie uit de basisverzekering. Er wordt voor deze vorm van nazorg een indicatie gedaan door een huisarts of andere specialist. Deze vorm van fysiotherapie dient binnen 6 maanden plaats te vinden en kan eventueel verlengd worden door een huisarts/specialist.

Corona fysiotherapie vergoed uit de basisverzekering

Speciaal voor ex-coronapatiënten is de basisverzekering wat extra uitgebreid. Dit betekent dat fysiotherapie extra ruim wordt vergoed. Dit geldt voor; Mensen die corona positief zijn geweest, heel lang ziek thuis hebben gezeten of opgenomen zijn in het ziekenhuis. Deze mensen hebben vaak nog klachten nadat ze hersteld zijn van het virus zelf, denk aan benauwdheid, kortademigheid en vermoeidheid.

Afspraak maken voor corona fysiotherapie bij fysio Rhoon

Heeft u klachten als die hierboven in de tekst zijn aangegeven? Maak dan spoedig een afspraak bij fysio Rhoon om van uw klachten af te komen en een spoedig herstel te doorgaan! Tel. (0180) 849 257, mail. Info@fysio-rhoon.nl, of maak een afspraak online. Tot snel!

Meer informatie over Covid revalidatie in Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysiotherapie Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257