Corona (COVID-19) Fysio Rhoon

Corona (COVID-19) Fysio Rhoon, oftewel fysiotherapie na corona. Nadat u hersteld bent van het coronavirus is het van belang dat u snel begint met fysiotherapie om uw lichaam weer sterk te krijgen, omdat het virus een grote impact op uw lichaam en gezondheid kan hebben. Dit geld voor mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen, maar ook de mensen die thuis uitgeziekt hebben. De reden waarom fysiotherapie zal helpen is omdat uw lichaam lang inactief is geweest en vraagt om versterking, met onze speciaal getrainde (corona) therapeut kunnen wij u weer op de been krijgen.

Praktijk voor revalidatie

Onze praktijk aan Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of lopend.

Specialisten

De corona specialisten van Fysio Rhoon zorgen voor persoonlijke trainingen, kwaliteit, voldoende aandacht en specifieke kennis!

Kracht/conditie

Een optimaal herstel krijgt u doormiddel van een revalidatieplan. Zo bent u binnen korte tijd de oude weer!

Fysiotherapie bij herstel coronavirus

Voor revalidatie kunt u dus terecht bij een van onze specialisten die speciaal getraint zijn u te helpen. Ons revalidatieprogramma is een persoonlijk afgestemd fysiotherapeutisch programma en helpt de conditie en spierkracht weer op gang te krijgen. Dit programma zal ervoor zorgen dat klachten als kortademigheid en vermoeidheid zullen afnemen waardoor u steeds meer dingen uit het dagelijks leven kunt oppakken.

Onze longfysiotherapeuten hebben ervaring op het gebied van longklachten en zijn als geen ander in staat u van uw klachten af te krijgen. Een persoonlijk oefenplan is hier dan ook de oplossing naar het herstel, ook hiermee zal blijken dat uw klachten zullen afnemen en u steeds meer zelf kunt gaan doen. Daarnaast hebben onze therapeuten onderzoek gedaan naar de medische kenmerken van het virus waaruit gekomen is dat fysiotherapie de aanbeveling is in de eerstelijns-praktijk na corona.

corona fysio rhoon

Komt u in aanmerking voor fysiotherapie na corona in Rhoon?

Mensen die corona positief zijn geweest, heel lang ziek thuis hebben gezeten of opgenomen zijn in het ziekenhuis, komen in aanmerking voor een ruimere dekking voor fysiotherapie uit de basisverzekering. Er wordt voor deze vorm van nazorg een indicatie gedaan door een huisarts of andere specialist. Deze vorm van fysiotherapie dient binnen 6 maanden plaats te vinden en kan eventueel verlengd worden door een huisarts/specialist.

Corona fysiotherapie vergoed uit de basisverzekering

Speciaal voor ex-coronapatiënten is de basisverzekering wat extra uitgebreid. Dit betekent dat fysiotherapie extra ruim wordt vergoed. Dit geld voor; Mensen die corona positief zijn geweest, heel lang ziek thuis hebben gezeten of opgenomen zijn in het ziekenhuis. Deze mensen hebben vaak nog klachten nadat ze hersteld zijn van het virus zelf, denk aan benauwdheid, kortademigheid en vermoeidheid.

Afspraak maken voor corona fysiotherapie bij fysio Rhoon

Heeft u klachten als die hierboven in de tekst zijn aangegeven? Maak dan spoedig een afspraak bij fysio Rhoon om van uw klachten af te komen en een spoedig herstel te doorgaan! Tel. (0180) 849 257, mail. Info@fysio-rhoon.nl, of maak een afspraak online. Tot snel!

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

'' Na mijn knieoperatie nog erg lang er last van gehad. Gelukkig heb in Fysiotherapie Rhoon gevonden. Ze hebben me erg geholpen met de revalidatie. Erg blij ermee!''

Leo van Bergen

Knie

'' Lastige blessure opgelopen met voetbal. Gelukkig wist Fysio Rhoon er raad mee. Na een paar weken therapie helemaal opgeknapt!''

Wouter Koning

Enkel

''Aardige therapeuten en zeer professioneel. Fijn dat ik zo snel terecht kon!''

Simone Klein

Voet

" Super die dry needeling behandeling! Wist niet wat ik kon verwachten maar was er uiteindelijk erg blij mee. Zeker een leuke praktijk. Sociale therapeuten en luisteren ook goed naar je!"

Carmen Cruz

Schouder

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysio Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op! Heeft u klachten? Laat u testen.

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl