Sportfysiotherapie Rhoon

Sportfysiotherapie bij Fysio Rhoon, de sportfysiotherapeut heeft een enorm belangrijke rol bij de voorlichting en het advies voor ieder persoon die op het moment al sport op professioneel of amateur niveau of die wilt gaan sporten.

Maar wat doet de sportfysiotherapeut nou precies? Onze sportfysiotherapeut helpt mensen die na een ziekte of blessure weer willen gaan werken of weer willen gaan sporten. De sportfysiotherapeut adviseert en ondersteunt daarbij ook nog eens ervaren sporters die de sport op een hoger niveau willen gaan uitvoeren. Naast de personen die willen sporten of al een sport beoefenen, ziet de sportfysiotherapeut ook andere mensen, zoals ouderen en kinderen. Deze ‘doelgroep’ is in vergelijking redelijk kwetsbaar.  

De klachten die het meeste voorkomen en waarmee de meeste mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder! De sportfysiotherapie focust zich niet alleen op het herstellen van de gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om de lichaamsdelen te trainen die erg belastbaar zijn. Dit om bijvoorbeeld spieren te trainen en sterker te maken om volgende blessures of klachten te voorkomen.

SNEL OP WEG  

Het behandelplan is op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst! Ook op korte termijn zijn wij super effectief!

MODERNE PRAKTIJK

Onze fysiotherapiepraktijk bevind zich aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10 in Rhoon. U kunt zelfs gratis parkeren kan voor de deur!

SPECIALISTEN

Onze sportfysiotherapeuten in Rhoon staan voor specifieke kennis, persoonlijke aandacht, kwaliteitszorg en voldoende tijd. 

Sportfysiotherapie in Rhoon

Bij een sportblessure zijn spieren vaak aangetast in negatieve zin. Het zou zo kunnen zijn dat uw spieren verkrampt zijn, maar ze kunnen tevens ook boksen tegen knopen of verklevingen. Als Fysio Rhoon zijnde, zijn wij erop gesteld om deze eventuele knopen of verkrampingen te verwijderen. Als deze klachten verholpen zijn, bevordert dit een snelle genezing. Als laatste is de kans op herhaling van de sportblessure hierdoor minimaal.

Sportfysiotherapie rhoon sportblessure

Sportfysiotherapie in Rhoon - Het ontstaan van een sportblessure

Uw sportblessure kan van het ene of het andere moment ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzwikking van uw enkel of een onverwachte draai met uw knie. Vaak is er bij een sportblessure al het nodige aan vooraf gegaan waardoor dit is ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld een periode zijn van te zwaar trainen, maar ook het dragen van verkeerde schoenen of een onjuiste houding aannemen kan een voorzet zijn van een sportblessure die de voorzet inkopt. Daarom is het enorm belangrijk dat we niet alleen de symptomen gaan behandelen, maar vooral ook de oorzaak gaan achterhalen.

Een schema op maat voor uw sportblessure

Elke sportblessure is anders, daarom stellen de fysiotherapeuten van Fysio Rhoon een persoonlijk en op maat gemaakt behandelprogramma voor u op. Dit schema/programma is gefocust op de verlichting van uw pijn in uw spieren. Het is in het geval van een sportblessure erg belangrijk dat u een bepaalde rustperiode neemt, zodat het niet erger. U wilt natuurlijk wel weer verantwoord gaan sporten. Daarom is het heel belangrijk dat u samen met ons overbelasting tegen gaat! wij helpen u hierbij, bij vragen kunt u ons altijd bellen.

sportblessure rhoon fysiotherapie

Spoedig herstel van uw sportblessure bij Fysio Rhoon

Er zijn enorm veel verschillende soorten te noemen als het gaat om een sportblessure. Dat is natuurlijk wel logisch, want elke sport heeft zo zijn eigen zwakke plekken en spiergroepen waar de focus op ligt. Veel voetballers kampen nu eenmaal snel en vaak met bijvoorbeeld een enkel- of knieblessure. Wij helpen u bij elke soort sportblessure die u ervaart of waar u last van heeft. Voor een spoedig herstel van uw sportblessure bent u bij Fysio Rhoon aan het juiste adres.

Persoonlijke begeleiding voor sterkere spieren

Is het einde van uw behandeling en herstel in zicht? Dan gaan wij als Fysio Rhoon ons richten op het krachtherstel. We zorgen er hierbij ook voor dat we dit niet overhaast doen en alle tijd voor u nemen. We maken hiervoor gebruik van een doelgericht en persoonlijk trainingsprogramma die we samen met u maken. Dit is dus een persoonlijk en op maat gemaakt schema. Kortom, meld u bij ons aan als u vecht tegen een sportblessure en laat ons u verder helpen en begeleiden.

Meer informatie over sportfysiotherapie in Rhoon

Wilt u meer informatie over de sportfysiotherapie die Fysio Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257