Fysiotherapie aan huis in Rhoon

Fysiotherapie aan huis Rhoon, mocht het voor u niet mogelijk zijn om in onze praktijk langs te komen, hebben wij daar een mooie oplossing voor, fysiotherapie aan huis! Het kan natuurlijk zo zijn dat u net geopereerd, slecht te been bent of erg veel moeite moet doen uit huis te komen. Wij bieden u daarom deze oplossing, echter is er voor deze behandeling wel een verwijzing van een arts nodig, neem voor vragen hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie aan huis komt vaak voor in Rhoon, meer dan u misschien verwacht. Ons team van therapeuten is gespecialiseerd in het behandelen aan huis en is dan ook in staat om al uw klachten onder handen te nemen. Denk hierbij aan pijnklachten, spierziekten, chronische pijnklachten of vragen over bijvoorbeeld een operatie. Postoperatieve zorg of traumatische aandoeningen zijn ook behandelingen die aan huis worden geleverd.

Kracht/conditie

Optimaal herstel voor de toekomst op de langer termijn doormiddel van een behandelplan

Locatie

Wij behandelen aan huis in Rhoon, Barendrecht en Carnisselande

Specialisten

Bij onze behandelingen staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg bij fysiotherapie en aan huisbehandelingen centraal!

Verloop fysiotherapie aan huis in Rhoon?

Bij fysiotherapie bij u thuis passen onze therapeuten zich aan, aan uw situatie en woonomstandigheden. Dit betekent dat er geen voorbereidingen getroffen dienen te worden. Het behandelplan wordt opgesteld aan de hand van de beperkingen en mogelijkheden bij uw woning. De aan huis behandelingen zijn net zo effectief als een behandeling bij ons op de praktijk in Rhoon. 

fysiotherapie aan huis rhoon

Aan de slag met fysiotherapie aan huis in Rhoon

Zou u graag aan de slag willen gaan met fysiotherapie aan huis in Rhoon. Maak dan eenvoudig een afspraak bij fysio Rhoon. Let op: voor een aan huis-behandeling dient er een verwijzing van uw (huis) arts aanwezig te zijn. Dit kan telefonisch op het nummer (0180) 849 257, via de mail; info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. tot snel!

Meer informatie over Fysiotherapie aan huis in Rhoon?

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie aan huis die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257