Behandelingen fysiotherapie

Wij bieden diverse fysiotherapeutische behandelingen aan om u optimaal van dienst te zijn! Klik HIER voor onze reviews. 

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Fysiotherapie bij fysio rhoon

Fysiotherapie

De therapeut van Fysio Rhoon kan helpen tijdens uw revalidatie of klachten aan het bewegingsapparaat. Ook kan de fysiotherapeut preventief oefeningen geven voor uw hobby of sport om klachten te voorkomen. Lees hier meer over fysiotherapie.

Manuele therapie fysio rhoon

Manuele Therapie

Bij Fysio Rhoon is manuele therapie een echte specialisatie. Bij klachten aan de rug, nek of onderrug kunnen wij manuele therapie bij u toepassen. Manuele therapie heeft op velen gewrichten een positieve werking maar wordt het meest toegepast op de wervelkolom!

Medical taping Rhoon

Medical Taping

Met kinesiotape behandelen wij u om uw spieren extra te ondersteunen. Medical taping is verder zeer effectief bij spierondersteuning, pijndemping, menstruatieklachten en hooikoorts. 

Dry Needling

Dry needling is een speciale en effectieve behandelmethode bij Fysio Rhoon, om spierspanning te verminderen. Lees hier meer over Dry Needling.

Fysiotherapie aan huis rhoon

Fysio Aan Huis

Op het moment dat u niet in staat bent om langs te komen op de praktijk van Fysio Rhoon, maar wel behoefte heeft aan fysiotherapie komen wij bij u langs. Lees hier meer over fysiotherapie aan huis.

Corona fysio

Het is van belang om zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie na een besmetting met het coronavirus (COVID-19). Het virus kan namelijk een grote impact hebben op uw gezondheid.

Shockwave Rhoon

Shockwave

Shockwave therapie maakt gebruik van krachtige geluidsgolven die diep doordringen in het lichaamsweefsel. Dit stimuleert de genezing, vermindert ontstekingen en bevordert het herstelproces.

Etalage benen claudicatio rhoon

Looptherapie

Claudicatio Intermittens veroorzaakt pijn in de benen door adervernauwing. Dit wordt als erg vervelend ervaren en beperkt de loopafstand enorm. Wij helpen je hier graag vanaf met onze specifieke therapie.

Revalidatie Rhoon

Revalidatie

Hulp nodig bij het revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe heup, knie of voorste kruisband? Lees hier meer over Revalidatie.

triggerpoint therapie rhoon

Triggerpoint therapie

Bij triggerpoint therapie behandelen wij kleine verkrampingen in de spieren die waargenomen kunnen worden als kleine pijnlijke verhardingen. Lees hier meer over triggerpoint therapie.

Fysiotherapie aan huis rhoon

Intake/Diagnostisering

Tijdens de intake wordt duidelijk wat u het beste kunt doen om pijn of klachten te verminderen. Lees hier meer over de intake/diagnostisering.

Medisch trainen

Bewegen en sporten bevordert je lichaam om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over Medische Training.

golffysio rhoon

Golffsyio

Heeft u klachten tijdens het golfen? Lees hier hoe Fysio Rhoon kan helpen om deze klachten te verhelpen. Wij kunnen de swing analyseren volgens het 4 segmenten model van Wim van Lier. 

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysiotherapie Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257