Personal training Rhoon

Personal training Rhoon, dan kan bij ons! Bent u op zoek naar een ervaren personal trainer die meer met u doet dan alleen maar kijken naar de spiergroei of het gewicht verlies? Maak nu kennis met de personal trainers van Fysio Rhoon. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen in onze praktijk in Rhoon of wij kunnen bij u op locatie langskomen! Een afspraak maken kunt u telefonisch doen op 0180 849 257, te mailen naar info@fysio-rhoon.nl of online.

Personal Training Locatie

Voor de personal training bezoeken wij u thuis of spreken wij of op onze praktijk/sportschool.

Bewegingsvrijheid

Binnen een enkele behandeling al vooruitgang. Wie wilt dat nou niet?

Trainers

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en positieve uitstralingen staan bij Fysio Rhoon altijd centraal.

Personal Training Rhoon

Een professionele begeleiding helpt u om de oefeningen correct uit te voeren. Daarbij is het ook erg belangrijk om een persoonlijke band met je trainer te hebben zodat hij het uiterste uit je kan halen. Wij stellen een medisch expert beschikbaar om u te helpen met uw doelen. Het is belangrijk om doelen te stellen en uw levensstijl te evalueren. Vervolgens worden de trainingen per week afgestemd op uw lichaam.

Tussentijds voeren wij ook metingen uit. Zo houden we uw voortgang bij en kunnen we kijken of uit verbeteringen toont.

personal training rhoon

Waarom Personal Training van Fysio Rhoon?

Wij van Fysio Rhoon willen het beste voor u en uw proces. Wij zorgen voor oefeningen die bij u passen, persoonlijke aandacht en cardio/krachttrainingen die speciaal voor u gemaakt zijn om uw gezondheid te verbeteren. Een personal training gebeurd in één uur, is zeer effectief en veilig. Na de training kunt u met een gerust gevoel weer aan het werk gaan. Wij zorgen voor een gespecialiseerde trainer/fysiotherapeut die u kunt trainen als u via de non medische route komt. Onze trainingen beginnen en eindigen met een meting zodat we uw voortgang kunnen zien.

Meer informatie over personal training bij Fysio Rhoon

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257