Shockwave Rhoon

Shockwave Rhoon – Heeft u te maken met langdurige pijn, peesklachten, hielspoor, slijmbeursontstekingen of verkalkingen van kapsels of spieren? Dan bent u wellicht op zoek naar een effectieve oplossing. Bij Fysio Rhoon bieden we de expertise en ervaring die je nodig hebt in de vorm van shockwave therapie.

Onze gespecialiseerde shockwave therapeuten staan klaar om jou te helpen. Door gebruik te maken van krachtige geluidsgolven, kan shockwave therapie de pijn verlichten en het herstel bevorderen. Het is een bewezen behandelmethode voor diverse aandoeningen.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Ontdek de Effectiviteit van Shockwave Therapie bij Fysio Rhoon

Als u merkt dat traditionele behandelingen zoals dry needling, oefeningen en manuele therapieën niet echt helpen om van uw pijn af te komen, dan kan shockwave een oplossing voor u zijn. Bij Fysio Rhoon begrijpen we dat persoonlijke en professionele zorg van groot belang is. Daarom nemen we de tijd en geven we de aandacht die u verdient. Onze gespecialiseerde (shockwave) therapeuten stellen een behandelplan op maat voor u samen, waarbij shockwave therapie wordt gebruikt om pijn/blessures te verminderen en het herstel te bevorderen.

Ervaar zelf de effectiviteit van shockwave therapie en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Samen werken we aan uw welzijn en het verminderen van uw pijnklachten.

Shockwave Rhoon

Afspraak maken voor shockwave therapie in Rhoon

Voor shockwave  kunt u terecht Fysio Rhoon. Maak dus gemakkelijk een afspraak.  Dit kan telefonisch op het nummer (0180) 849 257, via de mail; info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. tot snel!

Meer informatie over Dry needling in Rhoon?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257