Spanningshoofdpijn behandelen in Rhoon

Spanningshoofdpijn Rhoon, Hoe kunt u de spanningshoofdpijn verminderen en wat moet u daar dan voor doen? Spanningshoofdpijn is een gespannen en een bonkend gevoel. Spanningshoofdpijn kan zomaar ineens ontstaan en kan zich op verschillende manieren voordoen. Een veelvoorkomend verschijnsel is dat er druk achter uw ogen kan ontstaan. Het komt maar zelden voor, maar in het ergste geval kan de spanningshoofdpijn weken duren. Daarom is het goed om hiermee naar de fysio te komen.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Spanningshoofdpijn, te behandelen via 3 aspecten

Wanneer u een afspraak maakt met Fysio Rhoon behandelen wij spanningshoofdpijn op drie manieren. Namelijk houding, kracht en ontspanning. Daarnaast krijgt u oefeningen mee naar huis om stijve spieren te ontspannen. Wij zorgen ook voor het versoepelen en versterken van uw spieren. Bent u benieuwd naar deze behandelingen, dan kunt u ons altijd bellen of een afspraak maken bij Fysio Rhoon. Blijf niet te lang lopen met spanningshoofdpijn! U kunt beter bij ons langs komen voor een eerste kennismakingsafspraak en er iets tegen doen!

Overzicht van de 3 aspecten

Wij focussen ons op deze drie aspecten: houding, kracht en ontspanning.

U leert wat uw manier is van bewegen en hoe u uw houding kunt verbeteren.

U krijgt oefeningen van ons die uw stijve/verkrampte spieren helpen te ontspannen, die uw spieren soepel houden en die kracht geven aan uw spieren die verzwakt zijn geraakt.

Spanningshoofdpijn Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

spanningshoofdpijn Rhoon Portland Hoofdpijn

Hoe ontstaat spanningshoofdpijn?

Tot dusverre weet de ‘wetenschap’ nog steeds niet hoe spanningshoofdpijn ontstaat. Stress, vermoeidheid en angst kunnen bijdragen aan de progressie van spanningshoofdpijn, maar de wetenschap is hier niet helemaal zeker van. Sommige mensen hebben er hun hele leven last van. Het is erg belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Wat wel duidelijk is voor de wetenschap, is dat spanningshoofdpijn in verband staat met spanning in het hoofd, de schouders en de hals.

Afspraak maken voor uw spanningshoofdpijn? Dat kan nu bij Fysio Rhoon!

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257