Schouderpijn Rhoon

Schouderpijn, één op de vijf mensen heeft er wel eens last van. Schouderpijn treedt niet in één keer op, maar na een reeks verkeerde bewegingen, verkeerd gebruik of een ongeluk. Wat de reden ook is, het is nog steeds erg frustrerend. Maar geen reden voor paniek, een schouderklacht zou in 9 van de 10 gevallen opgelost moeten worden. Het is goed mogelijk dat er wat pezen zijn verrekt in uw schouder. Dit kan ervoor zorgen dat uw spieren geen controle meer hebben over de spiergroep in uw schouder.

Bij Fysio Rhoon is het ons doel om uw spieren weer op kracht te krijgen. Dit zodat u de spieren weer kunt gaan gebruiken zoals voorheen. Dit heeft wel tijd nodig. In het herstelproces is het belangrijk rustig op te bouwen en de spieren niet te belasten. Als u te uitbundig omgaat met het herstel van uw schouder kunt u ervoor zorgen dat u weer helemaal vanaf het begin moet beginnen. Om die reden maken wij, samen met u, een plan over een bepaalde periode om uw herstel zo goed mogelijk te laten verlopen.

Maak nu een afspraak voor een schouderblessure behandeling via email, telefonisch of online! 0180 849 257 of info@fysio-rhoon.nl

Schouderpijn, wij helpen u!

Als u moet revalideren voor uw schouder, kunt u dat bij Fysio Rhoon komen doen. Het herstel van uw schouder gaat bij ons als volgt. Uw spieren zullen soepeler gemaakt worden door middel van oefeningen die nauwelijks energie kosten. Op deze manier zullen uw spieren sneller op gang komen. Er is vaak na een korte periode al resultaat zichtbaar. Na de kleine oefeningen gaan wij samen met u in overleg of u door wilt gaan met het proces. Hoe het proces verder gaat is door middel van krachttraining om uw spieren weer sterker te maken!

schouderpijn schouderklachten Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

Schouder blessure Rhoon

Krachttraining bij Fysio Rhoon?

Als uw spieren weer soepel zijn gemaakt door de oefeningen die u van ons heeft gekregen, kan de krachttraining ingezet worden. De krachttraining is het belangrijkste onderdeel van het herstelproces en zorgt ervoor dat uw spieren weer sterker worden en meer aan kunnen. Onze fysiotherapeut zal samen met u een behandelplan maken. Dit is een behandelplan voor uw herstel. Wij maken dit plan samen met u om het herstel van uw klachten optimaal te laten slagen.

Afspraak maken voor uw schouder(s)? Kom dan nu naar Fysio Rhoon!

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

''Geweldige hulp bij mijn spierblessure gehad!''

Tim van den Ouden

Spieren

'' Mooie, schone en ruime ontvangstruimte met kundig personeel. Goed geholpen."

Alexander Bervoets

Voet

''Hele goede fysio, geen last meer van mijn schouder, ik ga er zeker vaker naartoe''

Rick Molen

Schouder

" Hele mooie moderne praktijk! Goed en snel geholpen."

Esmee Verbakel

Schouder

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257