Rugpijn Rhoon

Rugpijn Rhoon, uw rug is een zeer kwetsbaar gedeelte van het lichaam en een kwart van alle mensen heeft weleens klachten van zijn of haar rug. Een veelvoorkomende reactie op de klachten in uw rug is het pakken van rust. Bijvoorbeeld een middag op bed gaan liggen of niets meer tillen. U zult wellicht merken dat het steeds iets beter gaat met uw rug. U gaat verder met uw dagelijkse bezigheden voor uw rugklachten terwijl uw rug nog wel een zwakke plek is door de klachten. Als u er dan nogmaals doorheen gaat en uw rug blesseert, gaat het niet meer vanzelf weg! De klachten lossen het niet uit zichzelf meer op, hier is een fysio behandeling voor nodig.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Rugpijn klachten die zich herhalen.

U wilde iets oprapen en já hoor, het schiet ineens in uw rug. Veel mensen herkennen deze momenten waarop de klachten in de rug voorkomen. Waar het om gaat is dat het er kleine gebeurtenissen zijn die zorgen voor de grote klacht. Eigenlijk is uw rug al langer instabiel door voorgaande kleine klachten en inspanningen.

De instabiliteit wordt in stand gehouden als u regelmatig verkeerde houdingen aanneemt, door overbelasting tijdens het sporten of bepaalde bewegingen te maken. Uw spieren zijn er voortdurend op gericht om uw rug zo stevig en sterk mogelijk te maken.

Denkt u aan het corrigeren, het faciliteren van beweegcomfort en het ontzien van kwetsbare plekken. Stel dat deze spanningen langer aanhouden, wordt de klacht geforceerd en heeft het alleen maar een verkeerde draai nodig om rugklachten te veroorzaken.

Rugpijn Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

rugpijn rugklachten Rhoon

Meest specifieke therapie voor de meest efficiënte oplossing van rugpijn

De fysiotherapeuten van fysio Rhoon werken voedzaam samen met de klanten. Met die reden vragen we u zoveel mogelijk informatie over alle onderdelen van de klacht/pijn te vertellen aan ons, van het begin tot dit moment. Dit kunt u bijvoorbeeld opschrijven zodat wij weten wat er precies gebeurt!

Daarna gaan we uw spieren en lichaam onderzoeken. Dit doen we om nog een beter inzicht te krijgen in uw klacht/pijn. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar uw lifestyle. Hier zijn wij benieuwd naar omdat u hier wellicht dingen in kunt aanpassen, waardoor uw klacht vermindert. Op basis van de informatie die u ons geeft, stellen wij een nauwkeurig herstelschema op waarin u de gepaste begeleiding van ons krijgt!

Afspraak maken voor uw rug? Nu bij Fysio Rhoon!

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257