Gescheurde enkelband Rhoon

Gescheurde Enkelband Fysio Rhoon, als u uw enkelband(en) heeft gescheurd weet u als geen ander hoe ontzettend veel pijn dit doet en wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Wanneer u uw enkelband(en) heeft gescheurd, zal het bewegen van uw enkel erg lastig worden. De dagelijkse bezigheden zullen niet meer mogelijk zijn zoals eerst. Fysio Rhoon wilt u daarom helpen en door middel van een persoonlijk behandelplan de pijn weg te werken. Als u bij ons langskomt kunnen we het plan samen maken en zorgen dat uw blessure herstelt. Als het u niet lukt om langs te komen door wat voor reden dan ook, bieden wij ook aan huis behandelingen aan om u optimaal te kunnen helpen. Hiervoor heeft u wel een verwijzing nodig van een dokter of arts. Totdat u geholpen wordt, geven wij het advies om rust te nemen, uw enkel te koelen met ijs, druk te houden op uw enkel en de enkel omhoog te houden. Als u deze adviezen opvolgt, zal het de pijn verlichten. Als u voldoende aan de slag bent gegaan met het houden van rust, kunnen we bij Fysio Rhoon overgaan naar de volgende stappen.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Wat houdt een gescheurde enkelband nou eigenlijk in

Bij een gescheurde enkelband zijn er meerdere banden die u geblesseerd heeft. Zelfs de omliggende spieren hebben het zwaar te verduren gehad. Veel enkelklachten of gescheurde enkelbanden ontstaan door een verkeerde houding, overbelasting of verkeerde bewegingen. Deze 3 punten kunnen fataal zijn voor uw enkel. Deze blessure hoeft dus niet altijd bij de enkel te liggen, maar het kan ook zijn dat het om de enkel heen ligt.

gescheurde enkelband Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

Afspraak maken voor uw enkelband(en)? Nu bij Fysio Rhoon!

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257