Gescheurde enkelband Rhoon

Gescheurde Enkelband Fysio Rhoon, als u uw enkelband(en) heeft gescheurd weet u als geen ander hoe ontzettend veel pijn dit doet en wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Wanneer u uw enkelband(en) heeft gescheurd, zal het bewegen van uw enkel erg lastig worden. De dagelijkse bezigheden zullen niet meer mogelijk zijn zoals eerst. Fysio Rhoon wilt u daarom helpen en doormiddel van een persoonlijk behandelplan de pijn weg te werken. Als u bij ons langskomt kunnen we het plan samen maken en zorgen dat uw blessure herstelt. Als het u niet lukt om langs te komen door wat voor reden dan ook, bieden wij ook aan huis behandelingen aan om u optimaal te kunnen helpen. Hiervoor heeft u wel een verwijzing nodig van een dokter of arts. Totdat u geholpen wordt, geven wij het advies om rust te nemen, uw enkel te koelen met ijs, druk te houden op uw enkel en de enkel omhoog te houden. Als u deze adviezen opvolgt, zal het de pijn verlichten. Als u voldoende aan de slag bent gegaan met het houden van rust, kunnen we bij Fysio Rhoon overgaan naar de volgende stappen.

Maak nu een afspraak voor een gescheurde enkelband(en) behandeling via email, telefonisch of online! 0180 849 257 of info@fysio-rhoon.nl

Wat houdt een gescheurde enkelband nou eigenlijk in

Bij een gescheurde enkelband zijn er meerdere spieren die u geblesseerd heeft. Zelfs de omliggende spieren hebben het zwaar te verduren gehad. Veel enkelklachten of gescheurde enkelbanden ontstaan door een verkeerde houding, overbelasting of verkeerde bewegingen. Deze 3 punten kunnen fataal zijn voor uw enkel. Deze blessure hoeft dus niet altijd bij de enkel te liggen, maar het kan ook zijn dat het om de enkel heen ligt.

gescheurde enkelband Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

gescheurde enkelband Rhoon

Onderzoek bij Fysio Rhoon

Fysio Rhoon doet in de eerste afspraak onderzoek naar het ontstaan van uw blessure/klacht en kijkt waar de blessure zich bevindt. Dit doen wij doormiddel van een onderzoek waarin u op een fijne wijze onderzocht en ondervraagd wordt over de blessure. Met als doel uw lichaam wat beter onder controle te krijgen en in kaart te brengen. Wat zijn uw grenzen, hoever kunnen we gaan en natuurlijk wat is de beter manier voor u, om te revalideren?

Afspraak maken voor uw enkelband(en)? Nu bij Fysio Rhoon!

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

''Geweldige hulp bij mijn spierblessure gehad!''

Tim van den Ouden

Spieren

'' Mooie, schone en ruime ontvangstruimte met kundig personeel. Goed geholpen."

Alexander Bervoets

Voet

''Hele goede fysio, geen last meer van mijn schouder, ik ga er zeker vaker naartoe''

Rick Molen

Schouder

" Hele mooie moderne praktijk! Goed en snel geholpen."

Esmee Verbakel

Schouder

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysio Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl