Frozen Shoulder Fysio Rhoon

Een Frozen Shoulder begint bij pijn in de schouder die verergert met de tijd. De pijn die je ervaart bij een frozen shoulder komt door een ontsteking binnenin het gewrichtskapsel (Bindweefsel rondom het gewricht). In een tijdsspanne van weken/maanden merk je dat de bewegelijkheid in de schouder steeds minder wordt. De schouder verstijft zodanig dat men het ook wel bevroren noemt. De verstijving in de schouder kan in alle beweegrichtingen voorkomen, echter is er pas spraken van een frozen shoulder bij 3 of meer beweegrichtingen.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

3 stappen die u zal doorlopen met een frozen shoulder

 

  • Uw schouder zult steeds iets stijver worden.
  • De stijfheid in uw schouder neemt af, u kunt uw schouder steeds iets beter bewegen.
  • Uw schouder is compleet verstijfd, u kunt er nauwelijks nog iets mee.
frozen shoulder rhoon portland

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

frozen shoulder Rhoon

Klachten en beloop behandeling frozen shoulder

De klachten die je ervaart bij een frozen shoulder zijn voornamelijk pijn, dit kan oplopen tot hevige pijnscheuten die erger worden bij het bewegen van de arm. De pijn begint in de schouder, maar dit kan doortrekken naar uw nek, bovenarm of uw hand.

Beloop behandeling

Allereerst staat de ontsteking en het gewrichtskapsel centraal, dit traject kan verschillen tussen de 6 weken en 9 maanden.

In het tweede stadium komt de verstijving van de schouder centraal te staan. De pijn moet nu afnemen, echter zal de schouderfunctie nog sterk beperkt zijn. Het tweede stadium duurt gemiddeld tussen de 4 en 9 maanden.

Vervolgens komt het derde stadium. In dit stadium treedt langzaam maar zeker de dynamiek van het schoudergewricht op. De functie van de schouder zou volledig kunnen herstellen. De duur van dit ligt tussen de 5 – 26 maanden

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257