Hernia Fysio Rhoon

Hernia Fysio Rhoon, iedereen heeft er wel eens van gehoord. Een hernia komt veel voor bij mensen en is een hele vervelende aandoening. Een hernia kan opspelen in verschillende delen van het lichaam zoals: nek, rug of liesstreek. In het geval van een rughernia is er een bepaalde zenuw erg geïrriteerd en zeer pijnlijk, dit komt door uitpuilende tussenwervelschijven. De gevolgen van deze uitpuilende tussenwervelschijven zijn pijn in de benen, heupen en taille.

Als je last hebt van een rughernia, is zitten en lopen in veel gevallen erg pijnlijk, maar het bewegen van je lichaam kan echter ook juist de pijn verlichten en de hernia genezen. Een hernia is een knobbel in een lichaamsweefsel of orgaan. Organen of weefsels kunnen om verschillende redenen en op verschillende manieren van vorm veranderen. Dit kan een knobbel veroorzaken, wat hevige pijn kan veroorzaken. Bij een rughernia bevindt de bult zich op de wervels van onze wervelkolom. De schijven tussen je wervelkolom kunnen bewegen, deze schijven worden tussenwervelschijven genoemd. Een van deze schijven kan een bult hebben, waardoor een hernia ontstaat. Een hernia is erg pijnlijk omdat de uitstulping op je zenuwen drukt.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Hoe ontstaat een Hernia

Mensen met een leeftijd van tussen de 20 en 50 jaar hebben de grootste kans op een hernia. Een van de oorzaken van een hernia zijn de zwakke wervels, dit is een erfelijk probleem en daarom heel erg lastig te voorkomen. Ook zijn er oorzaken waar wel iets aan gedaan kan worden. Roken, overgewicht en overbelasting zijn namelijk ook oorzaken die de kans op een hernia vergroten.

Hernia Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

hernia fysio Rhoon Portland

Klachten die gepaard gaan met een Hernia

Er zijn verschillende klachten die gepaard gaan met een hernia, klachten die vooral veelvuldig voorkomen bij mensen met een hernia zijn: hevige pijn in de rug die uitstraalt naar de benen en billen. Ook komt het vaak voor dat de reflexen van de spieren afnemen, u het gevoel heeft dat uw been slaapt of de kracht in uw benen een stuk minder is.

De behandeling van een Hernia

De fysio kan u begeleiden en ondersteunen in het traject om de hernia te verhelpen. Door bepaalde oefeningen onder begeleiding van een fysio uit te voeren zullen de klachten verminderen. Soms zorgt een hernia voor dusdanig veel last en narigheid dat een operatie de beste oplossing is. De fysio kan u na de operatie begeleiden zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257