Fibromyalgie Fysio Rhoon

Fibromyalgie Fysio Rhoon, Als u last heeft van fibromyalgie heeft u last van een bepaalde aandoening waarbij vooral het bindweefsel en de spieren last hebben van een pijn die vaak chronisch is. De klachten die opspelen bij deze aandoening zijn: vermoeidheid, slaapstoornissen, stijfheid en stemmingswisselingen. De klachten zijn niet constant aanwezig maar komen en gaan, de ene dag zult u dus meer last hebben van de klachten dan andere dagen. Voor de aandoening fibromyalgie is nog geen oorzaak gevonden, is er geen echte reden waarom deze aandoening kan opspelen. Zoals eerder boven vermeld heeft u last van uw spieren of bindweefsel, echter is er op deze plekken geen afwijking te vinden. Helaas is er geen medicijn voor de aandoening van fibromyalgie, wel kunnen uw klachten verminderen door een goede combinatie van beweging, rust en pijnstillers waardoor u leert leven met fibromyalgie.   

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Ontstaan fybromyalgie

Er is geen duidelijke oorzaak van de aandoening fibromyalgie. Er is dus geen afwijking te vinden in de spieren of in het bindweefsel. Wel zijn er verschillende theorieën die verklaren waarom de aandoening fibromyalgie opspeelt. Een verklaring van fibromyalgie is dat fibromyalgie in verband staat met de manier waarop de hersenen de spieren aansturen. De hersenen werken namelijk normaal heel goed samen  zodat ze de controle hebben over de spieren en de werking van de spieren. Deze samenwerking verloopt niet zoals het zou moeten bij mensen met fybromyalgie, de reden hiervoor is geheel onduidelijk. Een andere verklaring voor fibromyalgie is dat de prikkels die wij als mensen ervaren niet op een goede manier worden verwerkt, het gaat hier vooral om pijnprikkels die niet worden ervaren zoals het zou moeten.

Fibromyalgie Rhoon fysio

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

De klachten die gepaard gaan met fybromyalgie

Fybromyalgie gaat gepaard met verschillende klachten en moeilijkheden. De klachten die het vaakst voorkomen bij mensen met de aandoening fibromyalgie zijn: pijn in je rug, nek en aan de binnenkant van je knie, stemmingsklachten, vermindering van de kracht van de spieren en stijfheid.

Behandeling van fybromyalgie

Voor de aandoening van fibromyalgie is geen specifieke behandeling of bepaald medicijn. De fysiotherapeut kan echter wel starten met een traject die moet zorgen voor mindering van pijn. Dit traject zal volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Dit traject zal onder anderen bestaan uit bepaalde oefeningen in combinatie met massage.

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257