Enkel verstuiking behandeling in Rhoon

Enkel verstuiking, hoe lossen wij uw blessure op bij Fysio Rhoon? Een verstuikte enkel kan komen door een verkeerde stap of door een zwakke enkel. Het is zo gebeurd. Het enige wat er hoeft te gebeuren is dat u een misstap maakt op een stoeprand of een gat in de grond. Wat u ook probeert om te pijn tegen te gaan, u blijft met een zwakke enkel achter.

Als u eenmaal een verstuiking in uw enkel heeft gehad, komt dit vaak terug omdat de enkel verzwakt is. Dit komt omdat de periode na het herstel vaak te wild en te snel gaat. De kans op terugkerende blessures als u het niet volledig laat herstellen is een stuk groter dan als u het wel volledig laat herstellen. Bij een verstuikte enkel is de spier in de enkel ernstig verzwakt. Als u geen pijn meer voelt, wil dat niet zeggen dat de blessure weg is. De spieren in de enkel kunnen namelijk nog steeds niet de kracht aan die ze voor de blessure wel aan konden.

Bij Fysiotherapie Rhoon kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Enkel verstuiking, een veilig herstel bij Fysio Rhoon

Kom met uw verstuikte enkel naar Fysio Rhoon. Het is essentieel dat u veilig en goed met het herstel van uw spieren in de enkel moet omgaan. Alles loopt iets minder soepel in uw enkel, omdat de spieren zijn opgerekt. De eerste stap in het herstelproces is een flinke periode rust nemen.

Wij als Fysio Rhoon bieden u lichte oefeningen aan waardoor deze bewegingen en spieren soepeler zullen worden. Daarnaast bieden wij na deze lichte oefeningen ook krachttrainging aan. Dit wordt hieronder verteld.

Enkel Rhoon

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

enkelverstuiking Rhoon Portland enkelblessure

Een beweegprogramma voor sterkere enkels

Als de spieren in uw enkel weer hersteld zijn, moet ervoor gezorgd worden dat deze spieren versterkt worden. Dit bieden wij bij Fysio Rhoon aan voor u door middel van krachttraining. Bij deze training zullen wij uw spier weer gaan versterken en weer op het oude niveau brengen. Voor deze krachttraining wordt een persoonlijk plan gemaakt met de patiënt.

Op die manier traint u op uw eigen kracht en tempo, waardoor het herstel optimaal zal zijn!

Afspraak maken voor uw enkel? Nu bij Fysio Rhoon!

Bij uw eerste afspraak wordt er gestart met een intake en een looptest. Aan de hand van de gelopen afstand wordt het behandeltraject gestart. Na enkele weken zal u al merken dat de loopafstand toeneemt. Wilt u meer weten over claudicatio intermittens? Neem dan gerust contact op met Fysio Rhoon of plan direct een afspraak in.

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over  Fysio Rhoon? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257