Enkel verstuiking behandeling in Rhoon

Enkel verstuiking, hoe lossen wij uw blessure op bij Fysio Rhoon? Een verstuikte enkel kan komen door een verkeerde stap of door een zwakke enkel. Het is zo gebeurt, omdat het enige wat er hoeft te gebeuren is dat u een misstap maakt op een stoeprand of een gat in de grond. Wat u ook probeert om te pijn tegen te gaan, u blijft met een zwakke enkel achter.

Als u eenmaal een verstuiking in uw enkel heeft gehad, komt dit vaak terug omdat de enkel verzwakt is. Dit komt doordat het vervolg na het herstel vaak te wild en te snel gaat. De kans op terugkerende blessures als u het niet volledig laat herstellen is een stuk groter dan als u het wel volledig laat herstellen. Bij een verstuikte enkel is de spier in de enkel ernstig verzwakt. Als u dus geen pijn meer voelt, wil dat niet zeggen dat de blessure weg is. De spieren in de enkel kunnen namelijk nog steeds niet te klacht aan die ze voor de blessure wel aan konden.

Maak nu een afspraak voor een enkel verstuiking behandeling via email, telefonisch of online! 0180 849 257 of info@fysio-rhoon.nl

Enkel verstuiking, een veilig herstel bij Fysio Rhoon

Kom met uw verstuikte enkel naar Fysio Rhoon. Het is essentieel dat u veilig en goed met het herstel van uw spieren in de enkel moet omgaan. Alles loopt iets minder soepel in uw enkel, omdat de spieren zijn opgerekt. De eerste stap in het herstelproces is een flinke periode rust nemen.

Wij als Fysio Rhoon bieden u lichte oefeningen aan waardoor deze bewegingen en spieren soepeler zullen worden. Daarnaast bieden wij na deze lichte oefeningen ook krachttrainging aan. Dit wordt hieronder verteld.

enkelverstuiking Rhoon Portland enkelblessure

Fysio Praktijk

Fysio Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8 -10. Super goed bereikbaar via fiets, openbaar vervoer (metrostation aan de praktijk) en auto (gratis parkeren).

Therapeuten

Onze therapeuten zorgen voor optimale hulp bij uw proces. U krijgt persoonlijke aandacht zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het KRF en zijn ook BIG-geregistreerd!

enkelverstuiking Rhoon Portland enkelblessure

Een beweegprogramma voor sterkere enkels

Als de spieren in uw enkel weer hersteld zijn, moet ervoor gezorgd worden dat deze spieren versterkt worden. Dit bieden wij bij Fysio Rhoon aan voor u doormiddel van krachttraining. Bij deze training zullen wij uw spier weer gaan versterken en weer op het oude niveau brengen. Voor deze krachttraining wordt een persoonlijk plan gemaakt met de patiënt.

Op die manier traint u op uw eigen kracht en tempo, waardoor het herstel optimaal zal zijn!

Afspraak maken voor uw enkel? Nu bij Fysio Rhoon!

Bij uw eerste afspraak wordt er gestart met een intake en een looptest. Aan de hand van de gelopen afstand wordt het behandeltraject gestart. Na enkele weken zal u al merken dat de loopafstand toeneemt. Wilt u meer weten over claudicatio intermittens? Neem dan gerust contact op met Fysio Rhoon of plan direct een afspraak in.

Wat zeggen de patiënten van Fysiotherapie Rhoon

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon op Zorgkaart Nederland

''Geweldige hulp bij mijn spierblessure gehad!''

Tim van den Ouden

Spieren

'' Mooie, schone en ruime ontvangstruimte met kundig personeel. Goed geholpen."

Alexander Bervoets

Voet

''Hele goede fysio, geen last meer van mijn schouder, ik ga er zeker vaker naartoe''

Rick Molen

Schouder

" Hele mooie moderne praktijk! Goed en snel geholpen."

Esmee Verbakel

Schouder

Meer informatie over Fysio Rhoon

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie die Fysio Rhoon aanbiedt? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl