Fysiotherapie aan huis in Spijkenisse

Fysiotherapie aan huis Spijkenisse, wanneer het voor u een uitdaging is om onze praktijk te bezoeken, biedt onze service van fysiotherapie aan huis in Spijkenisse de perfecte oplossing. Of u nu herstellende bent van een chirurgische ingreep, mobiliteitsproblemen ervaart, of om andere redenen moeite heeft om buitenshuis te gaan, wij zijn er om u te ondersteunen. Deze service vereist een doktersverwijzing. Heeft u vragen over de vergoeding door uw zorgverzekeraar, neem dan gerust contact met ons op voor duidelijkheid.

Veelgevraagde zorg: Fysiotherapie aan huis in Spijkenisse. In Spijkenisse is er een groeiende vraag naar onze fysiotherapie aan huis, wellicht meer dan u zou verwachten. Ons team bestaat uit ervaren therapeuten die gespecialiseerd zijn in het bieden van behandelingen in het comfort van uw eigen huis. Zij zijn bekwaam in het omgaan met een breed scala aan klachten, van pijnklachten en spierziekten tot chronische pijn en postoperatieve zorg. Ook bij vragen over een operatie of behandeling van traumatische aandoeningen staan wij voor u klaar.

Kracht/conditie

Optimaal trainen om uw conditie en kracht op te bouwen voor op lange termijn, doormiddel van ons persoonlijke behandelplan.

Locatie

Wij behandelen aan huis in Spijkenisse, Rhoon, Barendrecht en Carnisselande

Specialisten

Bij onze behandelingen staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg centraal!

De werkwijze van fysiotherapie aan huis in Spijkenisse?

Onze aanpak van fysiotherapie aan huis in Spijkenisse is volledig afgestemd op uw unieke situatie en de specifieke kenmerken van uw woonomgeving. U hoeft geen speciale voorbereidingen te treffen; wij brengen alles wat nodig is mee. Het behandelplan wordt zorgvuldig samengesteld op basis van uw beperkingen en de mogelijkheden die uw huis biedt. De effectiviteit van onze thuisbehandelingen is vergelijkbaar met die van de behandelingen in onze praktijk, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige zorg in uw eigen vertrouwde omgeving in Spijkenisse.

fysiotherapie aan huis Spijkenisse

Aan de slag met fysiotherapie aan huis in Spijkenisse

Zou u graag aan de slag willen gaan met fysiotherapie aan huis in Spijkenisse. Maak dan eenvoudig een afspraak bij fysio Rhoon. Let op: voor een aan huis-behandeling dient er een verwijzing van uw (huis) arts aanwezig te zijn. Dit kan telefonisch op het nummer (0180) 849 257, via de mail; info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. tot snel!

Meer informatie over Fysiotherapie aan huis in Spijkenisse?

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie aan huis die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257