Fysiotherapie aan huis in Poortugaal

Fysiotherapie aan huis Poortugaal , indien u niet in staat bent om onze praktijk in Poortugaal te bezoeken, bieden wij een uitstekende oplossing: fysiotherapie aan huis. Of u nu herstellende bent van een operatie, moeite heeft met bewegen, of het als een uitdaging ziet om uw huis te verlaten, wij staan klaar om u te ondersteunen. Voor deze persoonlijke en aangepaste zorg is een verwijzing van een dokter vereist. Voor meer informatie of vragen over de dekking van uw zorgverzekering, staan wij u graag te woord.

Een veelgevraagde service: Fysiotherapie aan huis in Poortugaal. Veel inwoners van Poortugaal maken al gebruik van onze fysiotherapie aan huis, mogelijk meer dan u verwacht. Ons team van deskundige therapeuten is ervaren in het leveren van zorg bij u thuis, waardoor zij effectief uw klachten kunnen behandelen. Of het nu gaat om pijnklachten, spierziekten, chronische pijn, of vragen over een recente operatie, wij bieden de zorg die u nodig heeft. Ook voor nazorg na een operatie of bij traumatische aandoeningen kunt u op onze thuisbehandelingen rekenen.

Kracht/conditie

Optimaal herstel voor de toekomst op de lange termijn doormiddel van ons behandelplan.

Locatie

Wij behandelen aan huis in Poortugaal, Rhoon, Barendrecht en Carnisselande

Specialisten

Bij onze behandelingen staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg centraal!

Hoe werkt fysiotherapie aan huis in Poortugaal?

Onze therapeuten in Poortugaal passen zich volledig aan uw persoonlijke situatie en de omstandigheden van uw woning aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over voorbereidingen; wij zorgen voor alles. Het behandelplan wordt op maat gemaakt, rekening houdend met uw specifieke beperkingen en de mogelijkheden die uw woning biedt. De kwaliteit en effectiviteit van onze behandelingen aan huis doen niet onder voor die van onze praktijkbehandelingen. U kunt vertrouwen op professionele zorg, direct bij u thuis in Poortugaal.

fysiotherapie aan huis Portugaal

Aan de slag met fysiotherapie aan huis in Poortugaal

Zou u graag aan de slag willen gaan met fysiotherapie aan huis in Poortugaal. Maak dan eenvoudig een afspraak bij fysio Rhoon. Let op: voor een aan huis-behandeling dient er een verwijzing van uw (huis) arts aanwezig te zijn. Dit kan telefonisch op het nummer (0180) 849 257, via de mail; info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. tot snel!

Meer informatie over Fysiotherapie aan huis in Poortugaal?

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie aan huis die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257