Fysiotherapie aan huis in Pernis

Fysiotherapie aan huis Pernis, wanneer een bezoek aan onze praktijk niet haalbaar is voor u, hebben wij in Pernis de perfecte oplossing: fysiotherapie aan huis. Dit is ideaal voor situaties waarin u herstellende bent van een operatie, moeilijk kunt lopen, of het lastig vindt om buitenshuis te gaan. Deze service vereist een doktersverwijzing. Voor vragen over wat uw zorgverzekering dekt of andere informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gevraagd en gewaardeerd: Fysiotherapie aan huis in Pernis. Onze dienst voor fysiotherapie aan huis is populair onder de inwoners van Pernis, en wellicht meer dan u denkt. Ons team bestaat uit ervaren therapeuten die gespecialiseerd zijn in het leveren van zorg bij u thuis, waardoor zij alle soorten klachten effectief kunnen behandelen. Of het nu gaat om algemene pijnklachten, spierziekten, chronische pijn, of vragen na een operatie, onze thuiszorgdiensten bieden de oplossing. Ook voor postoperatieve zorg of bij het omgaan met traumatische aandoeningen zijn wij uw partner.

Kracht/conditie

Optimaal trainen om uw kracht en conditie op te bouwen voor de toekomst, doormiddel van ons behandelplan.

Locatie

Wij behandelen aan huis in Pernis, Rhoon, Barendrecht en Carnisselande

Specialisten

Bij onze behandelingen staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg centraal!

Het proces van fysiotherapie aan huis in Pernis?

In Pernis stemmen onze therapeuten de behandeling volledig af op uw unieke situatie en de specifieke kenmerken van uw woning. U hoeft geen speciale voorbereidingen te treffen; wij nemen alles voor onze rekening. Het behandelplan wordt opgesteld met oog voor uw beperkingen en de mogelijkheden die uw huis biedt. Onze aan huis geleverde behandelingen zijn even effectief als de behandelingen in onze praktijk, waardoor u kunt rekenen op professionele zorg in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis in Pernis.

fysiotherapie aan huis Pernis

Aan de slag met fysiotherapie aan huis in Pernis

Zou u graag aan de slag willen gaan met fysiotherapie aan huis in Pernis. Maak dan eenvoudig een afspraak bij fysio Rhoon. Let op: voor een aan huis-behandeling dient er een verwijzing van uw (huis) arts aanwezig te zijn. Dit kan telefonisch op het nummer (0180) 849 257, via de mail; info@fysio-rhoon.nl of door online een afspraak in te plannen. tot snel!

Meer informatie over Fysiotherapie aan huis in Pernis?

Wilt u meer informatie over de fysiotherapie aan huis die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Contactformulier

    Beginnen met chatten
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257