Fysio Rhoon Portland

Fysio Rhoon Portland staat voor u klaar. Op zoek naar een fysiotherapiepraktijk waar persoonlijke aandacht, deskundigheid, kwaliteit en vriendelijkheid centraal staan? Maak dan gemakkelijk een afspraak bij ons op de praktijk, waar wij u met een glimlach zullen ontvangen. 

Op zoek naar een praktijk waar u zonder gedoe een afspraak kunt maken? Bij Fysiotherapie Rhoon Portland kunt u ZONDER verwijzing terecht, daarbij zijn wij aangesloten bij ALLE zorgverzekeringsorganisaties  in Nederland, op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vergoeding. Een afspraak maken is zeer eenvoudig, maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Heeft u een vraag of heeft u liever eerst advies? Bel of mail dan even naar onze praktijk!

Fysio Rhoon fysiotherapie
Fysiotherapie Rhoon Portland

Persoonlijke aanpak

De aanpak van Fysio Rhoon Portland is zowel persoonlijk als professioneel. Iedere patiënt kan met plezier genieten van voldoende zorg, tijd en aandacht. Voor een ideaal herstelproces is dit naar onze mening van belang.

Fysio Rhoon Portland

Kwaliteit  

Al onze fysiotherapeuten  zijn ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie) en BIG-geregistreerd! Verder werken wij aan onze kwaliteit via Qualiview en zorgkaart Nederland.

Fysio in Rhoon Portland

Goed bereikbaar 

Onze fysiotherapiepraktijk in Rhoon Portland is zowel met het openbaar vervoer, met de fiets en met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar. Onze praktijk staat 6 dagen per week voor u klaar.

Fysiotherapie Rhoon Portland Fysio

Fysiotherapie bij Fysio Rhoon Portland

Fysiotherapie is een behandelmethode voor problemen/ klachten aan uw zenuwen, spieren, banden en gewrichten. Ook wel uw bewegingsapparaat genoemd. Klachten kunnen onder anderen ontstaan tijdens een ongeluk, als gevolg van ouderdom, herhaaldelijke overbelasting, het uitoefenen van werkzaamheden of door spanning in uw lichaam.

Onze fysiotherapeuten kunnen de pijn verminderen en het lichaam beter laten functioneren. Dit door verschillende behandelingen, het aanbrengen van bepaalde ondersteunende hulpmiddelen, zoals een balanskussen, tape of steunkousen of door oefeningen. 

Fysiotherapiepraktijk Rhoon Portland

Fysiotherapie Rhoon Portland, onze specialismen

Binnen onze praktijk beschikken onze fysiotherapeuten over een breed scala aan specialismen:

Fysiotherapie aan huis rhoon

Fysiotherapiepraktijk Rhoon Portland

Wij zijn een breedvoerige praktijk met naast algemene en manuele fysiotherapie een grote afwisseling aan specialismen.

Bij Fysiotherapie Rhoon Portland staat er maar één ding centraal en dat bent u. Bij ons draait alles om de patiënt. Van revalidatie tot manuele therapie, van medisch trainen tot golffysio en van looptraining tot dry needling. Sinds 2020 zijn wij als Fysiopraktijk gevestigd in het mooie dorp Rhoon! Samen met u gaan wij op zoek naar dé therapie die bij u op het lijf geschreven staat. 

Wij denken als fysiotherapiepraktijk met u mee, het gehele genezingsproces lang!

Fysiotherapie Rhoon Portland, ons behandelplan

Ons behandelplan wordt afgestemd op uw als mens en uw situatie.  

Fysiotherapeut Rhoon Portland

De eerste stap: aandacht voor uw probleem/klacht

Voordat we beginnen met het behandelen en onderzoeken van uw probleem/klacht, brengen we uw probleem/klacht in kaart tijdens een uitvoerig intake gesprek. 

De tweede stap: onderzoeken van klachten

Wij hebben uw klacht/probleem in beeld door het intake gesprek en kunnen u gaan helpen. Wij doen onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de wellicht oorzaken en zwakke schakels te kunnen achterhalen.

De derde stap: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken wat uw klacht/probleem is weten wij precies welke therapie het beste bij u past. Onze fysiotherapeuten in Rhoon portland lossen uw probleem/klacht dan op middels bewezen therapieën. Door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren brengen wij uw lichaam weer in balans.

Praktijk Rhoon

De vierde stap: meten en testen

Wanneer wij uw klacht/probleem hebben behandeld, testen wij of de klacht/probleem weg is en of de functie weer werkt naar behoren. Wij weten zeker of de beweging hersteld is als dit uit onze testen resultaten blijkt. Als het blijkt dat alles hersteld is weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Rhoon voor u hebben geholpen!

Therapeut Portland

De vijfde stap: advies en nazorg

Ons doel is ervoor  zorgen dat de klachten niet meer  terugkeren en om uw klachten blijvend op te lossen. Dit doen wij door middel van advies en nazorg op het gebied van beweging, mentaliteit en voeding.

Algemene informatie

Wij bekijken samen met u welke therapie het beste past bij uw situatie. Ook kijken we samen hoe deze op de ideale manier ingevuld kan worden. Elke behandeling wordt op uw werk/studie/sport en persoonlijke behoefte afgestemd, zodat u zo goed mogelijk kunt presteren. Onze fysiotherapiepraktijk in Rhoon is aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Door deze fijne samenwerking kunt u gerust naar de fysiotherapeut, hiervoor is geen verwijzing nodig van arts/dokter.

Wat zeggen de patiënten van Fysio Rhoon Portland

Kijk voor meer reviews van Fysiotherapie Rhoon Portland op Zorgkaart Nederland

'' Ik zou de fysiotherapeut omschrijven als sociaal, vriendelijk, meedenkend en professioneel.''

Emma van Gent

(Knie)

'' Fijn persoon en nette praktijk. Zijn Dry Needling behandeling deed wat zeer, maar het resultaat was verbluffend!''

Lambert Cremers

(Lage rug)

''Ik ben erg tevreden omdat ik een fijne therapie heb gehad, mijn oefeningen samen met Bart van Dorssen kon uitvoeren in de oefenzaal en ik daarbij redelijk snel terecht kon! ''

Jelle Poot

(Schouder)

" Al tijden last van mijn schouder. De behandeling voelde echt als een opluchting. Al was de dry needling behandeling niet het fijnste gevoel het resultaat mocht er zeker wezen!"

Michelle Meijer

Schouder

Meer informatie over Fysio Rhoon Portland

Wilt u meer informatie over onze fysiotherapiepraktijk? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Bezoekadres

Anthony van Hobokenstraat Rhoon 8
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-rhoon.nl

Beginnen met chatten
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257